2012. június 22., péntek

BIOUDVAR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

4024, DEBRECEN, KANDIA U. 14


 

 

 

2010. ÉVI

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE


 

 

 

 

 

 

Debrecen, 2011.február 1.

Nagy Gyuláné

elnök

BIOUDVAR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE a

2010-ES ESZTENDŐRŐL


1, SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ:

Az Egyesület a 2010- es évben gazdálkodásáról a számviteli törvénynek és a kapcsolódó előírásoknak megfelelve egyszerűsített éves beszámolót állított össze. A mérleg főösszege

17 000 Ft. A A részletes kimutatás jelentésünk 1. számú melléklete, mely tartalmazza a mérleget és a közhasznú szervetet eredménykimutatását.

2.KÖLTSÉGVETÉSI TÁMOGATÁS FELHASZNÁLÁSA:

Tárgyévben a szervezet állami támogatást nem kapott.

3.VAGYONFELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS KIMUTATÁS:

El
őző évhez képest a szervezet vagyona- tartaléka – 17 000Ft volt. A szervezet törtkszik arra, hogy az adott évben kapott bevételeket fel is használja közhasznú céljainak érdekében.

4.CÉL SZERINT JUTTATÁSOK KIMUTATÁSA:

Szervezetünk nem nyújtott, így e soron továbbra sem történnek kifizetések (4. sz. melléklet)

5.KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉSI SZERVT
ŐL, ELKÜLÖNÍTETT ÁLLAMI PÉNZALAPTÓL, HELYI ÖNKORMÁNYZATTÓL, TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK TÁSRULÁSÁTÓL ÉS MINDEZEK SZERVEITŐL KAPOTT TÁMOGATÁS MÉRTÉKE:

Tárgyében közösségünk…………..

6.KÖZHASZNÚ SZERVEZET VEZET
Ő TISZTSÉGVISELÖINEK NYÚJTOTT JUTTATÁSOK ÉRTÉKE, ILLETVE ÖSSZEGE:

Szwervezetünk vezet
ő tisztségviselői ez évben költségtérítésben nem részesültek.

7.KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGR
ŐL SZÓLÓ RÖVID TARTALMI BESZÁMOLÓ:

Az Egyesület tagjai és pártolói a bioéletmód –termelés, feldolgozás – aktív munkásai, akik nemcsak a városban heti rendszerességgel m
űködő Biopiacon árusítanak, hanem havonta szakmai előadásokon, tapasztalatcseréken vesznek részt. Előadásokat, felvilágosító rendezvényeket tartunk, természetesen minden ellenszolgáltatás nélkül, mert tudjuk jól, hogy az emberek nemcsak a jó szóra- mint lelki táplálék – vannak kiéhezve, hanem a gazdag beltartalmú, egészséges ételekre is –testi táplálék . Az elmúlt évben , mint máskor is, megtartottuk a születésnapi partiját a Biopiacnak, az Egyesület rendezvényeként. Egy egész sorozatot tartottunk a felvilágosítás, hagyományőrzés, egészséges élelmiszerek, és biogazdaságok látogatása alkalmával. Mindezen alkalmak megerősítenek bennünket, mint civileket is, az egy célért folytatott munkálkodásunk hasznosságában. Az egészség, bioszemlélet, környezetvédelem területén végzett elismerések, a jóízű beszélgetések, a majdnem barátinak nevezhető kapcsolatok kialakítását ezek az alkalmak koronázzák meg.

Debrecen. 2011 február 4.

Nagy Gyuláné

elnök

Záradék:

E Közhasznúsági jelentést a Bioudvar Közhasznú Egyesület a 2011. február 1-i közgy
űlésén elfogadta.

Nincsenek megjegyzések: